Parasol Specialiste Retourzendingen, Restituties en Uw Recht op Annulering

 

 

Informatie Terugsturen

Als u een artikel wilt retourneren, moet u ons binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de goederen op de hoogte stellen van uw wens het artikel te annuleren of te ruilen. Neem contact met ons op via e-mail op info@parasolspecialiste.be of door ons te bellen op +33 9 73 053195.Onze kantoren zijn open 9.00v.m. to 5.00n.m. Monday to Friday.

 

Retourzendingen, terugbetalingen en uw recht op annulering

Onze Restitutie en Retourbeleid Details

 

U heeft het recht om uw bestelling te annuleren binnen 14 werkdagen na levering. U dient ons hiervan telefonisch op de hoogte te stellen +33 9 73 053195. Ons kantoor is open Monday to Friday 9.00v.m. naar 5.00n.m., of email info@parasolspecialiste.be binnen 14 werkdagen na levering met uw voornemen de ongewenste goederen te retourneren. Zodra wij de retourzending hebben ontvangen, krijgt u van ons een retournummer dat u kunt opgeven bij het retourneren van de goederen. Bij het retourneren van goederen dient u ervoor te zorgen dat het artikel/de artikelen in de originele verpakking wordt/worden geretourneerd. Retourneer geen goederen tenzij u retourinformatie heeft ontvangen.

Een bestelling wijzigen of annuleren

Als uw bestelling al verzonden of geleverd is, volg dan onze retourprocedure hierboven. Als u producten aan uw bestelling wilt toevoegen, plaats dan een nieuwe bestelling online of neem contact met ons op via e-mail info@parasolspecialiste.be  of bel ons op +33 9 73 053195. Ons kantoor is geopend van maandag tot vrijdag 9.00v.m. naar 5.00n.m.

Als u wijzigingen wilt aanbrengen in uw bestelling, artikelen wilt toevoegen of verwijderen, het leveringsadres wilt wijzigen, enz., neem dan per e-mail contact met ons op info@parasolspecialiste.be of per telefoon +33 9 73 053195. Ons kantoor is geopend van maandag tot vrijdag 9.00v.m. to 5.00n.m.

Sommige producten kunnen niet worden geannuleerd, terugbetaald of geruild, bijvoorbeeld producten die op maat gemaakt of gepersonaliseerd zijn, zoals bedrukte parasols.

Indien u uw bestelling annuleert wegens een probleem met de goederen, verontschuldigen wij ons op voorhand voor het probleem. Laat ons zo snel mogelijk weten wat de aard van het probleem is en bewaar de originele verpakking. Wij zullen u adviseren over het juiste retouradres en met u de wijze van retourneren afspreken. Wij sturen u een vervangend product of betalen u de beschadigde goederen volledig terug, inclusief eventuele verzendkosten.

Onvolledige, ontbrekende of beschadigde bestellingen

Vanwege de aard van sommige van de producten die wij verkopen is het vaak nodig om een bestelling te verzenden met behulp van verschillende vervoerders, als gevolg daarvan bestelde items kunnen aankomen op verschillende tijdstippen. Gelieve een beetje extra tijd te voorzien alvorens ons te contacteren.

Hoewel wij ons best doen om goederen op een geplande tijd te leveren, garanderen wij niet dat de levering zal plaatsvinden op de dag die wij hebben gezegd. Soms kunnen omstandigheden, vaak buiten onze controle, zoals slecht weer of andere transportkwesties de leveringsschema's beïnvloeden.

Voor beschadigde goederen, onvolledige bestellingen of bestellingen die zijn verzonden en niet binnen de verwachte termijn aankomen, kunt u contact met ons opnemen via e-mail op info@parasolspecialiste.be  of per telefoon op +33 9 73 053195. Ons kantoor is geopend van maandag tot vrijdag 9.00v.m. to 5.00n.m.

LET OP: Wat speciaal voor een klant geproduceerde artikelen betreft, laat het ons a.u.b. onmiddellijk weten als er transportschade is of als er andere problemen met de goederen zijn. Wij kunnen uw bestelling niet terugbetalen, maar eventuele overeengekomen gebreken zullen worden hersteld en uw rechten onder de fabrieksgaranties zullen worden toegepast.

Contacteer ons per e-mail op info@parasolspecialiste.be  of per telefoon op +33 9 73 053195. Ons kantoor is geopend van maandag tot vrijdag 9.00v.m. to 5.00n.m.

Geeft

Als u een artikel wilt retourneren, moet u ons binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de goederen op de hoogte stellen van uw wens het artikel te annuleren of te ruilen. Neem contact met ons op via e-mail op info@parasolspecialiste.be of door ons te bellen op +33 9 73 053195. Onze kantoren zijn open 9.00v.m. to 5.00n.m. Maandag tot vrijdag.

Vermeld uw orderreferentienummer en contactgegevens. Indien u een artikel wenst te retourneren,

U heeft het recht om uw bestelling te annuleren binnen 10 werkdagen na levering. U moet ons binnen 10 werkdagen na levering per e-mail op de hoogte stellen van uw voornemen het artikel te retourneren. Na kennisgeving zullen wij u een retournummer geven om op de papieren te vermelden wanneer u de goederen terugstuurt.

Indien u de goederen binnen de 10 dagen wenst terug te sturen, gelieve dan zorgvuldig om te gaan met de goederen en het zou helpen indien u de originele verpakking bewaart.

Retourneer de goederen in dezelfde staat als u ze ontvangen heeft. Als u of de transporteur de doos opent om het product te onderzoeken, verzoeken wij u dit te doen zonder de doos en verpakking te beschadigen of het product op enigerlei wijze te beschadigen. Verpak de goederen opnieuw zoals wij ze hebben ontvangen, zodat wij ze als nieuw kunnen verkopen. Als de vervoerders een item uitpakken zorg er dan voor dat de verpakking bij de klant blijft. Sta niet toe dat vervoerders of andere partijen om het even welke verpakking te vernietigen aangezien wij verzoeken om het product met originele verpakking terug te keren.

Houdt u er rekening mee voordat u onze meubelen koopt dat zodra de artikelen vanuit onze magazijnen worden verzonden, de kosten voor het retourneren voor rekening van de klant zijn. De kosten bedragen €60 voor een middenstokparasol en €300 voor een cantilever parasol als de voetstukken alleen moeten worden geretourneerd, en omvatten ook een vergoeding van €60. Deze kosten dekken de kosten van levering en herverpakking. Daarom is het essentieel dat u ons onmiddellijk laat weten wanneer u een bestelling annuleert, om te voorkomen dat er ongewenste artikelen worden verzonden.

Parasol Specialisten, Laburnum House, Albury, Surrey, GU5 9AB

Gelieve de goederen binnen 14 dagen na annulering aan ons terug te sturen. Wij raden u aan een bewijs van verzending of koeriersdienst te vragen voor de retourzending.

Restituties

Elke verschuldigde terugbetaling of overeengekomen omruiling van goederen, zal onverwijld worden verwerkt en niet later dan 14 dagen nadat wij de originele goederen terug hebben ontvangen, en niet later dan 14 dagen nadat u ons een bewijs van terugzending heeft gegeven.

Voordat enige restitutie plaatsvindt, zullen wij de geretourneerde goederen inspecteren om er zeker van te zijn dat u er goed voor heeft gezorgd, inclusief het zorgvuldig herverpakken van de goederen voor de retourzending. Zorgvuldigheid kan bijvoorbeeld inhouden dat u de goederen niet gebruikt of de detailhandelsverpakking verder beschadigt dan nodig is om de aard, de kenmerken en de functie van de goederen vast te stellen, zoals redelijkerwijs is toegestaan in een High St zaak. Indien wij van mening zijn dat de nodige zorgvuldigheid niet in acht is genomen, behouden wij ons het recht voor om de waardevermindering in mindering te brengen op de verschuldigde terugbetaling..

De terugbetalingen omvatten niet de verzendingskosten van de eerste verzending van uw bestelling of eventuele retourkosten.

Alle retourzendingen die zware parasolvoeten bevatten, moeten gepalletiseerd worden. Bel +33 9 73 053195 als u een specifieke prijsopgave wilt voordat u bestelt. Als we het ophalen regelen, zullen we u een prijsopgave doen van de kosten voordat we verder gaan.

De kosten voor het ophalen worden behandeld als uw retourkosten en worden afgetrokken van de prijs die u eerst betaalde bij het berekenen van uw terugbetaling. Normale leveringsvoorwaarden (zie hierboven) zijn van toepassing op goederen die in ruil worden verzonden.

Het recht om binnen 14 kalenderdagen te annuleren geldt NIET voor bestellingen die buiten de EU worden geleverd, voor handelsbestellingen (bestellingen die aan bedrijven en niet aan het grote publiek worden gefactureerd) of voor goederen die volgens de specificaties van de klant worden vervaardigd.

Contact Informatie

Parasol Specialisten

Umbrella Group B.V.

Korte Stukken 8

5371 MN Ravenstein

Tel: +33 9 73 053195

e-mail info@parasolspecialiste.be