Beste Café Parasols

 

Hebt u er ooit aan gedacht parasols te kiezen voor uw caféterras?

Zo niet, dan wordt het tijd dat u dat doet, want parasols horen thuis in het zitmeubilair buiten uw zaak. Uw caféterras zal er aantrekkelijker en uitnodigender uitzien wanneer u ervoor kiest de tafels te beschermen met parasols, wat betekent dat het meer klanten kan aantrekken. Parasol Specialiste bieden een uitgebreide selectie van kwaliteit commerciële parasols perfect voor het cafe en horeca. Ons complete assortiment parasols gaat van kleine tuinparasols tot extra grote cantilever parasols, verschillende materialen en kleuren, om ervoor te zorgen dat uw project succesvol zal zijn en uw bedrijf meer zichtbaarheid zal krijgen.

 

Heeft u zich ooit afgevraagd waarom het belangrijk is om een terrasparasol op uw terras te hebben?

Het antwoord is eenvoudig: uw zaak wordt er veel succesvoller door en u kunt er een mooie, trendy zaak mee creëren. Een parasol kan het verschil zijn tussen geld uitgeven en geld verdienen. Deze buitenparasols voor cafés kunnen desgewenst worden aangepast met verlichting en verwarming of u kunt het logo van uw bedrijf op de luifel laten drukken. Om beter gebruik te maken van de ruimte, raden wij u aan ook caféafsluitingen toe te voegen en het gebied om te vormen tot een verlengstuk van uw café.

Er zijn heel wat voordelen verbonden aan het plaatsen van een caféparasol op uw terras.

Het kan u en uw klanten beschermen tegen fel zonlicht, regen en zelfs wind. Een van onze best verkopende producten voor cafés is deze 2m vierkante parasol, de Stellar Café Push-Up. De belangrijkste voordelen zijn het supergemakkelijke push-up openingsmechanisme en de lichtgewicht aluminium structuur. Bij Parasol Specialiste leveren wij parasols die toonaangevend zijn in de branche, waarvan sommige zijn getest in een windtunnel en zijn ontworpen om ongeëvenaarde sterkte en duurzaamheid te bieden.

coffee shop with parasol and cafe barriers

Centre Pole Parasol

Centre Pole parasols recommended for cafes.

Cantilever Parasols

Cantilever parasols recommended for cafes.

parasol for coffee shops

cafe parasol large

Large Parasols

Large commercial parasols recommended for cafes.