Beste Parasols voor Hotels

 

Als u op zoek bent naar de beste hotelparaplu, wilt u waarschijnlijk de selectie van onze winkel zien!

Het warme weer in luxehotels en zwembadterrassen vereist een speciale bescherming van de baders tegen de zon. Voor dit doel heeft Parasol Specialisten een breed gamma parasols ter beschikking gesteld, die aan verschillende hotels, restaurants of andere commerciële ondernemingen geleverd worden. Alle parasols van de laatste generatie zijn voorzien van UV-bescherming. Ze zijn gemaakt van stevige materialen en zijn gemakkelijk te installeren en gemonteerd op stands. Ze zijn geschikt voor verschillende doeleinden: de perfecte schaduw bieden, beschermen tegen zonlicht en regen. Hier vindt u een lijst met verschillende soorten parasols die helpen om uw terras en klanten koel te houden, zelfs in de hittegolf!

 

Onze aanbevolen parasols voor de accommodatie- en horecasector:

Het zomerseizoen is bijna aangebroken, dus als u een unieke parasol voor uw hotel zoekt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze winkel zijn we gespecialiseerd in de verkoop van kleine tuinparasols naar enorme, reusachtige parasols. Ze kunnen klasse en elegantie toevoegen aan elke beschikbare plaats of ruimte. Wij geloven dat hoge kwaliteit en luxe moet worden genoten door iedereen, dus we zijn hier om u te helpen vinden van uw perfecte luxe parasol. Of u wilt een prachtige houten vrijdragende parasol bij de ingang - om een goede eerste indruk te maken, of misschien a kantelparasol om hem aan de rand van het zwembad te plaatsen, vindt u hier de beste hotel- en zwembadparasols.

Maak uw accommodatie beter zichtbaar met een bedrukt logo op de luifel van de parasol!

Bij Parasol Specialiste bieden wij een volledige afdrukservice op hotelparaplu's. Met meer dan een decennium ervaring in het leveren aan individuele, nationale en wereldwijde hotelketens, kunnen wij u helpen met uw drukvereisten. De luifel is het breedste en meest zichtbare deel van de parasol, dus we moedigen onze klanten aan om gebruik te maken van dit aspect en hun parasols bij te laten dragen aan de marketinginspanningen van het bedrijf. Van eenvoudige tekst tot full colour logo's, op de zijkanten van de luifel of op de valance, geen opdracht is ons te klein! Onze gepersonaliseerde service is ontworpen om te voldoen aan de eisen van bedrijven van elke omvang. Of u nu een internationale keten vertegenwoordigt of een onafhankelijk hotel, neem contact met ons op en wij adviseren u graag!

Parasol for hotel

Middenpool Parasol

Centre Pole parasols aanbevolen voor hotels.

Freischwinger Parasols

Sledeparasols aanbevolen voor hotels.

parasols on the beach next to hotels

strongest parasol for hotels

Grote Parasols

Grote commerciële parasols aanbevolen voor hotels.