Beste Golf Club Parasols

 

Op zoek naar de perfecte sterke en stevige golfclubparasol?

Zoek niet verder, Shade Specialisten bieden een ongeëvenaarde selectie van paraplu's van handelskwaliteit ideaal voor elk clubhuis. Wij weten hoe moeilijk het is om de juiste parasol te vinden voor een golfclub, vooral wanneer deze gelegen is in winderige gebieden en u extra voorzichtig moet zijn zodat de wind ze niet wegblaast of schade veroorzaakt. Wij raden onze klanten altijd aan - hun parasols gesloten te houden als ze niet in gebruik zijn, om ongelukken te voorkomen, maar als u eenmaal onze windbestendige parasol – de Bambrella Hurricane Telescopic, zult u ervan overtuigd zijn dat u een slimme beslissing heeft genomen!

Waarop moet worden gelet bij de keuze van een parasol voor golfclubs?

Het kiezen van de juiste golfclubparasol kan een lastige taak zijn voor degenen die niet op de hoogte zijn van de minder bekende details van dit product. Om het eenvoudig te houden: een stevige basis (bij voorkeur een ingegraven type), een sterke stok- en frameconstructie, en een windbestendig doek voor de parasol. Onze meest bestendige windbestendige parasol op de markt - de Hurricane Extreme - is in de windtunnel getest en zou een goede optie voor u kunnen zijn om te overwegen.

Andere kenmerken en voordelen van onze golfclubparaplu's.

Ons team van interne specialisten helpt u graag bij het creëren van een op maat gemaakte zonweringoplossing die aan uw behoeften voldoet. U kunt een set van infraroodverwarmingen, a waterdicht geleid licht systeem of have the canopy branded om uw bedrijf te promoten. Een verfijnde en stijlvolle golfparasol zal een terras of clubhuis patio verfraaien, een gastvrije omgeving creëren en uw klanten in staat stellen te genieten van dat koude zomerdrankje, beschermd door de schaduw van uw prachtige parasol.

parasols on golf club, near a lake

Middenpool Parasol

Middenpool Parasol aanbevolen voor golfclubs.

Freischwinger Parasols

Sledeparasols aanbevolen voor golfclubs.

cantilever parasol on golf club terrace

large commercial parasols recommended for golf clubs

Grote Parasols

Grote commerciële parasols aanbevolen voor golfclubs.