Beste Parasols voor Cafés en Biertuinen

 

Do you need help in choosing the right pub parasols or beer garden umbrellas?

We have a great selection of pub parasols and beer garden umbrellas to keep your customers cool and happy, enjoying their drinks in the sun all day. Available in different shapes, materials and colours, from large pub parasols to smaller ones, you have found just the right place! We know that finding the best parasol for your bar, pub or beer garden can be quite a difficult mission sometimes and that’s why we’ve got your back!

 

Hoe kiest u de perfecte parasol voor uw café of biertuin?:

Ten eerste wil je hem niet te groot en niet te klein. De beste biertuinparasol moet precies goed zijn, dus zoals we zeggen: twee keer meten en één keer kopen. Nadat u het gebied dat moet worden overschaduwd hebt gemeten, moet u beslissen over het aantal parasols dat u nodig hebt om het te bedekken. Je hebt de mogelijkheid om er één te plaatsen reuzenparasol of meerdere kleinere. Let op het feit dat ze een parasolvoet, ofwel permanent in de grond, ofwel mobiel, als u van plaats wilt veranderen, dus de ruimte tussen de tafels moet dat toelaten. Als u eenmaal hebt besloten, is het tijd om het model te kiezen dat u bevalt en het aan te kleden met kachels en lampen, zodat uw klanten meer tijd op het terras kunnen doorbrengen, ongeacht het uur of het seizoen.

Werk met ons - Shade Specialists, de toonaangevende leverancier van biertuinparasols in het Verenigd Koninkrijk.

Als het gaat om het kiezen van een parasol voor uw bar of biertuin, moet u investeren in een exemplaar van goede kwaliteit. Het laatste wat u wilt is dat de feestelijke opening van uw nieuwe kroeg of biertuin wordt verpest door een parasol die niet aan de normen voldoet. Gelukkig verkopen wij op onze site alleen maar parasols voor cafés en biertuinen van de beste kwaliteit. Wij bieden ook een volledige printservice voor de luifel (zijkanten of valance) om een echt opmerkelijke merkbar parasol voor uw bedrijf. Wij bieden een uitstekende dekking en sterke structuren om wind en regen te weerstaan wanneer die onvermijdelijk zijn als gevolg van het grillige Britse weer. Wij zijn trots op onze ervaring, wij verkopen en installeren al vele jaren pubparasols, wij leveren aan individuele en nationale pubketens en wij hebben daar veel van geleerd. Neem contact met ons op en ons in-house team zal u helpen bij het vinden van de ideale oplossing voor uw project.

pub beer garden parasol

Middenpool Parasol

Middenpaal parasols aanbevolen voor pubs.

Freischwinger Parasols

Sledeparasols aanbevolen voor cafés.

cantilever parasol for pub uk

large parasols for pubs

Grote Parasols

Grote commerciële parasols aanbevolen voor pubs.