Restaurant Schermen

Parasol Specialisten restaurantschermen (COVID-bescherming) speciaal ontworpen voor horecabedrijven creëren een charmante, ontspannen en intieme sfeer op uw terras, terwijl ze een platform bieden om het aantal hoezen gemakkelijk en veilig in elk etablissement te vergroten.

Met regels voor sociale afstand die handelsbeperkingen creëren voor veel etablissementen, bieden Parasol Specialisten-restaurantschermen de perfecte oplossing om klanten te laten genieten van uit eten gaan, terwijl ze zich veilig en geborgen voelen. Recente cijfers suggereren dat sommige horecabedrijven meer dan £ 1000 per dag kunnen verliezen vanwege beperkingen die hen worden opgelegd. Parasol Specialisten restaurantschermen maximaliseren de bruikbaarheid van de beschikbare ruimte en bieden klanten gemoedsrust.

restaurant terrace with side screensrestaurant terrace with wide lateral screens
terrace with giant parasol and screensterrace with heated parasols and restaurant screens - inside view

RESTAURANT SCHERMEN

 

PERMANENTE oplossingen

Parasol Specialisten kan meer permanente oplossingen bieden, die uw vestiging een totaal nieuwe ruimte kunnen bieden en het aantal klanten kunnen vergroten, deze structuren zijn volledig op maat gemaakt en maken gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit waardoor uw etablissement het op maat gemaakte luxeproduct krijgt dat nodig is.

BUITENRUIMTE OP MAAT

Restaurantschermen zijn uiterst aanpasbaar en kunnen zowel draagbaar als op de grond worden bevestigd, waardoor klanten een veilige en beveiligde omgeving krijgen om van te genieten, schermen kunnen worden voorzien van uw eigen logo voor een aantrekkelijke advertentiemogelijkheid.