Cafe Barriers, Promotional Banners

Parasol Specialiste bieden kwaliteit cafe barrières en bedrukte promotionele banners, die elke outdoor horeca omgeving zal aanvullen.

Parasol Specialiste zijn een gevestigde naam in de schaduw industrie productie en levering van duizenden kwaliteit tuin parasols aan het huis en commerciële sector, Parasol Specialiste produceren en leveren ook op maat gemaakte cafe barrières en restaurant schermen (CO-VID bescherming) speciaal ontworpen voor horeca bedrijven. Parasol Specialiste restaurant schermen creëren een charmante, ontspannen en intieme alfresco sfeer, terwijl het verstrekken van een platform om het aantal covers gemakkelijk en veilig in elk etablissement te verhogen.

Met sociale afstandsregels die handelsbeperkingen opleggen aan vele etablissementen, bieden Shade Specialist restaurantschermen de perfecte oplossing om klanten te laten genieten van uit eten gaan, terwijl ze zich veilig en geborgen voelen. Recente cijfers suggereren dat sommige horecazaken meer dan £1000 per dag kunnen verliezen door de beperkingen die hen worden opgelegd. Shade Specialist-restaurantschermen maximaliseren de bruikbaarheid van de beschikbare ruimte en bieden de klanten gemoedsrust.

cafe barrier branded

Laat uw buitenruimte voor u werken
Creëer een gastvrije ambiance en verhoog uw omzet

Parasol Specialiste cafe barrières zijn verkrijgbaar in premium roestvrij staal of natuurlijke gelamineerde bamboe, de kwaliteit en luxe uitstraling van onze cafe barrières zal de look en de aantrekkingskracht van een alfresco dineren gebied te verbeteren.

Door het strakke kleurenschema zijn deze barrières gemakkelijk te combineren met bestaand meubilair en door hun niet-opdringerige ontwerp zitten ze de klanten niet in de weg.

marketing opportunity

Marketing
Opportunity

 

sales increase

Sales
Increase

 

more customers

More
Customers

 
 

Caféafsluitingen bieden een geweldige marketingmogelijkheid en een kosteneffectieve methode om een ruimte in de open lucht af te sluiten. De cafébarrières kunnen worden gebruikt voor het creëren van een openlucht het eten milieu bij een restaurant, een hotel of een koffie, of een aangewezen rookgebied bij een kroeg of een nachtclub.
Deze barrières komen met alle montage en bevestigingen zodat zij gemakkelijk te assembleren en te installeren zijn.

 

FABRIEKE BANNERS

Banners van stof zijn ideaal voor klanten die een eigentijdse look wensen, deze banners zijn milieuvriendelijk en machinewasbaar.

PVC BANNERS

De pvc-banners zijn een ideale optie voor bezige stadscentrumbars, restaurants, kroegen en clubs, die schoon en slijtvast afvegen zij een duurzame en duurzame optie aanbieden.

STOF KEUZES

Er zijn stofkeuzes en kan enkel- of dubbelzijdig gebrandmerkt worden.

DRIE LENGTE

Er zijn drie standaardlengtes verkrijgbaar, en alle modellen voldoen aan de DDA-normen.

 

coffee shop with parasol and cafe barriers